Egyedi ajándékok - HappyBirthDayToYou.com

 

Képzeljünk csak el olyan egyedi szülinapi ajándékot, mely egy elektronikus képeslap és úgy okoz meglepetést, hogy a népszerű "happy birthday" dalban hallhatjuk a szülinapos nevét. Sőt egyes animált lapokba a küldő fényképe is beszerkeszthető, mely éneklés közben animál is...

Egyedi ajándék 1 Egyedi ajándék 2 Egyedi ajándék 3 Egyedi ajándék 4

Hogyan működik?

Először is ki kell választani az ajándéknak szánt képeslap típusát: a fent említett saját kép feltöltési lehetőségűt (pl. Elvis arcát helyettesíthetjük), vagy egyéb vicces animált képeslapot. Majd válasszunk ki egy zenei stílust, mely legjobban illik az ajándékozáshoz (country, latin, rock'n'roll, rap, blues, stb.).
Saját énekünket is rögzítik egy studióban igény szerint, aholis az ajándékozott neve fog szerepelni a dal folyamán.
Legvégül elküldjük a vicces szülinapi ajándék képeslapot az ismerősnek és remélhetőleg maradandó emléket okozunk mindenki számára.

Egyedi ajándék 5 Egyedi ajándék 6 Egyedi ajándék 7 Egyedi ajándék 8

 

Az animációk meglehetősen választékosak és a megrendelő egyén speciális igényeinek is eleget tesznek. A képeslapküldés időzíthető is saját szövegezéssel.

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A rendeléshez angol nyelvtudás ajánlatos. Maga az oldal és további érdekes ajándék oldalak elérhetők ezen a linken keresztül. Főleg születésnapokra ajánlják.
A vicces ajándék ára a szülinapikártyák mennyiségétől függ. 1 kártya kb. $10, 3 vagy több $20, 7 vagy több $30 és 15 vagy több $40.

Jellemzők

Amit ők ajánlanak minden megrendelőnek vásárlás után és egyéb jellemzők:

  • Vásárlás esetén a fennmaradó többi képeslapra nincs időkorlát
  • Biztonságos internetes vásárlás
  • Vásárlási lehetőség a főbb hitelkártyákkal.

Ajándék hirdetések