Kreatív Ajándékok - Egyedi kézzel készített ajándék figurák

 

A SOAN.HU oldal a manapság lépten-nyomon fellelhető tucatáruknak és bóvli figuráknak üzen hadat. A termékeik kedves, olykor bamba figurák, sokáig csak nagyon szűk körnek, ismerősöknek készültek, de egyre nőtt az érdeklődők köre, így webáruház keretei közt is lehetséges lett a vásárlás, illetve több üzletben Tatán és Tatabányán is kaphatóak a termékek. Ha valakit, legyen az felnőtt vagy gyerek, egy kedves ajándékkal szeretne meglepni, mégpedig olyan ajándékkal, amit boltokban nem lehet kapni, mégis egyedit, és minőségit szeretne, akkor ez a legjobb választás, mivel ilyet máshol nem kapni és nincs két egyforma, legfeljebb megrendelésre.

 

Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 1 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 2 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 3 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 4

 

A legnépszerűbb termékek a nyulak, libák és angyalok, de ezen kívül még vannak egerek, tyúkok, boszorkányok, kötött hűtőmágnes egerek, illetve a karácsonyi ünnepek közeledtével rénszarvasok és hóemberek sőt, van angyalegér is.
A termékek egyediségét az adja, hogy rendkívül változatos mintájú, anyagú és díszítésű ruházattal készülnek, mégpedig úgy, ahogy éppen kedvünk szottyan, vagy ha van speciális igény, akkor aszerint vannak farmerruhák, bársonyruhák, kötött pelerinek, különböző gombok és szegélyminták.

Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 5 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 6 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 7 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 8

 

Még olyan apróságok is figyelembe vannak véve, mint a tyúkmintás nadrágos tyúkok, a sálas sapkás liba sálján a zsebkendőtartó zsepivel, merthogy hideg idők járnak, vagy a bátor egér - pizsamáján macskákkal. Ezek kiragadott példák, érdemes a webáruházban a teljes kínálatot végignézni.
Fontos kiemelni, hogy a termékek alapvetően dísznek készülnek. A legunalmasabb könyvespolcot is feldobja egy nyúl vagy kockás fülű egér. Hálószobák elengedhetetlen eleme a hálósipkás, csíkospárnás ásító angyal, ahogy az előszobában a kisasztalon is jól mutat egy kötött sapkás és sálas liba, emlékeztetve a gyerekeket, hogy sapka - sál!

 

Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 9 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 10 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 11 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 12

 

Bár a figurák elsősorban dísznek készültek, ennek ellenére igény szerint arra is lehetőség van, hogy gyerekek kapják ajándékba. Még a saját gyerekek nyúzótesztjén is szinte mindegyik figura átesett már és elmondható, hogy egy éves intenzív dobálást, játszást, autóban utazást is kibírnak komolyabb sérülés nélkül, persze kisebb javításokat lehet, hogy igényelnek, de ezért sajnos a készítő nem tud felelősséget vállalni. Kutyának ne vegyünk. A figurák teljes egészében a készítő által varrottak, hímezve készülnek, így gyakorlatilag bármilyen igényt ki tudnak elégíteni.

Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 13 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 14 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 15 Kreatív ajándék ötlet - Egyedi Kreatív Figurák 16

 

Rendelni lehet e-mailben vagy a webáruházon keresztül. A szállítási idő függ a rendelt mennyiségtől, általában egy-két hét alatt minden el szokott készülni. A cég támogatja a ráHangoló hangszerbemutató sorozatot, ahol a rendezvény kabalafigurája egy gigantikus SOAN nyúl – a gyerekek legnagyobb örömére!
Kérjük látogasson el a készítő oldalára!

 

 

 

Elérhetőség és vásárlás

A termékek megrendelhetőek a következő weboldalon: www.soan.hu , vagy email címen:

Azonnal elvihető figurák vannak Tatabányán a Figura kézművesboltban, Tatán a Kossuth téri Lakberendezési boltban és szintén Tatán a Street One boltban.

A termékek ára kb. 2500-5000 Ft-ig terjed.

Jellemzők

Néhány tudnivaló a Soan.hu-ról:

  • Egyedi minden figura
  • Ajándékba, dísznek, kabalának, játéknak
  • Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt
  • Nem tucat távolkeleti bóvli, ha ez fontos neked!
  • Nem olcsó, de az egyediséget és minőséget mindenhol meg kell fizetni.

Ajándék hirdetések